Otevíráme zrcátko…

Nejkrásnější Dámy!

Podobně jako nevěříme na testování kosmetiky skrz zneužití zvířat, jsme stejně tak přesvědčeni, že v moderním obchodu na internetu nestačí jen vzít objednávku, zalepit bublinkovou obálku a honem na poštu. Jako další krok jak vylepšit naše služby a přiblížit Vám naši kosmetiku, pro Vás otevíráme Zrcátko – náš firemní šminkoblog.

Stejně jako zrcátko vytažené z kabelky Vám vždy řekne, jak to právě vypadá a pomůže ke zkrášlení, i my zde chceme ukazovat různé postupy v líčení, nové nápady, nebo snad představit nějaký kousek našeho sortimentu. Nebo se jen tak do zrcátka zahledět a zauvažovat nad tématem spojeným s kosmetikou nebo přímo s moješminky.cz.

A naopak pro nás bude nesmírně cenné zjistit prostřednictvím Vašich komentářů, co si o daném odlesku myslíte vy, jaké jsou vaše zkušenosti a nápady, co fungovalo Vám a jak se rády líbíte. Tady ale poprosíme o dodržení pravidel slušného chování na internetu, shrnutá jsou například zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Netiketa. Nebudeme zde cenzurovat odkazy na konkurenci nebo tématicky stejně zaměřená místa internetu, vyhněte se prosím ale komentářové reklamě a spamu. A pokud bude cokoliv v nepořádku, neváhejte nás kontaktovat jakýmkoliv dostupným způsobem.

Upřímně doufáme, že Vám touto aktivitou pomůžeme k větší radosti z používání kosmetiky.

Bára, Lukáš a Tomáš – moješminky.cz

posted in Ostatní by Lukáš

2 Comments to "Otevíráme zrcátko…"

  1. Vera wrote:

    Baru, velice precizní a krásná práce :-)

  2. L. J. wrote:

    Krásně napsáno i nalíčeno, jsem potěšená, že jste tyto stránky rozjeli.

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.