V našich barvách…

Rozhodla jsem se začít první příspěvek v barvách našeho internetového obchodu.

V každém příspěvku s líčením Vám napíšu, co jsem použila a nastíním postup. Prosím, neberte to jako výsledek vizážistky nebo kosmetičky (ani jedním z toho nejsem!). Jsou to pouze mé nápady, jak kombinovat barvy nebo různé nenositelné výstřelky! Pokud budete mít otázky, tak se pokusím odpovídat na všech komunikačních kanálech, kterými mě oslovíte ;)

Postup: Základem všeho je báze pod oční stíny. Barry M ji nenabízí (aspoň zatím). Ale koupíte ji ve větších parfumeriích. Od vnitřního koutku jsem nanesla DD58 (Candy) asi do třetiny pohyblivého víčka a pak DD85 (Neon Pink) s mírným přetáhnutím nad „banánek“ (ohyb víčka). Nad to jsem pomocí malého štětečku nanesla Super Soft Eye Crayon v odstínu Black, kterou jsem celou znovu „přetáhla“ DD11 (Charcoal), pod obočí jako highlighter DD 12 (White). Všechny DD se ve stejném pořadí opakují na dolním víčku. Vnitřní koutek jsem obtáhla opět DD11, „waterline“ (vnitřní linka) je pomocí Super Soft Eye Crayon odstín Black a řasenka Intense Black Waterproof Mascara.

ruzovaruzova3

posted in Líčení by Bára

2 Comments to "V našich barvách…"

  1. Veronika wrote:

    Ahojky Báro … nádherně jsi to namalovala.. opravdu se mi to moc líbí … asi si to zkusím namalovat taky, ale jak ty to určo nezvládnu., fandím ti.. růžovou miluju )))

  2. Bára wrote:

    Verunko, děkuji za milá slova :)
    S nalíčením určitě nebudeš mít problém ;) Nijak obtížné to není. Budu se těšit na info, jak Ti to šlo!

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.