V béžové

Pro tohle líčení mi byla inspirací jedna slečna z youtube. Ona je teda mnohem šikovnější (aby taky ne, když je profík). Líčení není těžké, ale chce to trpělivost a přesnou ruku. Mně se výsledek moc líbil a patří k mým velkým favoritům!

Postup: Nanesla jsem bázi pod oční stíny. Na celé víčko jsem použila DD8 (Silver Iridescent), pak jsem vzala dobře ostrouhanou kajalovou tužku KP2 a namalovala ostrou linku od vnějšího koutku směrem k „banánku“ a ohybem víčka směrem k vnitřnímu koutku (viz foto). Linku jsem zvýraznila a rozšířila, pomocí malého štětečku pečlivě rozmazala. Linku jsem dále obtáhla DD66 (Black) a směrem k obočí stínovala DD51 (Mushroom) a DD38 (Beige). Dolní linka je ze stejných DD jako byly použity v líčení. Oko jsem orámovala černou tekutou linkou a „nařasila“ voděodolnou řasenkou.

bezovabezova2bezova3

posted in Líčení by Bára

2 Comments to "V béžové"

  1. saisanka wrote:

    Hodně zajímavé, ráda bych viděla i to video na Youtube. Připomíná mi to trochu líčení jaké měla kdysi Natalia Oreiro v jednom dílu Divokého Anděla. (měla jsem v tom místě pásku VHS úplně ošoupanou, jak jsem si to furt vracela a čučela na ty oči :-)

  2. Zrcátko » Blog Archive » Alternativa wrote:

    [...] je alternativa líčení, které už znáte – zde. Postup je identický, ale barvy trochu jiné. Použila jsem: černá kajalová tužka, DD66 [...]

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.