Borůvková zmrzka…

Docela s názvem souhlasím. Tenhle lak může klidně připomínat borůvkovou zmrzlinu, i když pro mě by mohli ještě pár borůvek přidat! Je krásný a úžasný. To dosvědčuje i to, že ho mám už potřetí v krátké době na nehtech. Krémový, fialkový (nebo šeříkový?!), dokonalý. Nejvíc odpovídá asi první foto (v tomto počasí se fotí mizerně).

Teď ta druhá strana mince. Nechápu proč, ale nehty si téměř vždy lakuju v noci. Je to zřejmě lepší, protože na to nevidím, hned potom chci jít spát a ještě vymýšlím, že bych to nazdobila!? Proto se kouknete na rozmazané razítkování. Všichni musíte uznat, že s rozmazanýma razítkama je to hned hezčí :D Aby toho nebylo málo, tak jsem si na prsteníčku levé ruky zalakovala chlup ze „smetáka“. Smetákovy chlupy jsou nadpozemsky lehké a při sebemenším poryvu vzduchu se vznášejí (až na můj nehet).

Kdo je „smeták“ neboli smetuška/ňuška/tiňťa/Anýza? Je to čuba, plemene shih-tzu, narodila se feně mých rodičů (spolu s dalšíma třema smetákama), rozumu je mdlého, páníka pozná už podle zacinkání klíčů ve vchodě a jmenuje se Annie. Zřejmě trpí napoleonským komplexem jako většina malých psů (ostatně výrůstala a žije vedle picbula, takže asi občas myslí jako picbul). Aňu má na sobě pár chlupů a není to takový ten superkrásný smeták z výstavy, ale je s ní aspoň sranda. V tuto chvíli máte asi pocit, že nejsem normální…nejsem! Ale já mám ty čokly prostě ráda :D A tak si dáme pár fotek z rodinného alba ;)

np_berry-ice3

np_berry-ice2

np_berry-ice1

Aňu jako štěně

Nuska

Anyzek

Beauty – maminka (byla to jen hra s ponožkama ;) )

bjutek



posted in Nehty by Bára

4 Comments to "Borůvková zmrzka…"

  1. hanysek wrote:

    Tentokrát musím pochválit aranžmá foto s barevným obalem od nějaké dobroty :-) , růžová totiž není moje oblibená i když to není přímo růžová spíše taková ta šeříková jak píšeš. ;-) Každopádně jako vždy dobrá práce. Čuba vítězí :-D Jen tak dál Baruš.

  2. viennettka wrote:

    Ten borůvkovej láček vypadá dobře! Že bych u vás zase po dlouhé době nakoupila? :-D A Aňuška je roztomilej pejsánek!

  3. Deniska wrote:

    Jéé to je čumáček, je strašně podobnej našemu pejsánkovi, obzvlášť na té 1. fotce :)

  4. Zrcátko » Blog Archive » Berry Ice Cream wrote:

    [...] Zmrzlina už tady byla a teď je na ni i relativně chladno, pokud jste se nevydali někam do teplých krajů nebo netopíte o 106 [...]

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.