Rekonstrukce

Jak říká Lukáš, tak rekonstruuji svůj obličej. Vlatně nevím, proč to říká?! Třeba je to tím, že mě zná fakt dlouho (asi od narození :D ) a ví, že bez make-upu vypadám prostě jinak (hůř!?). Navíc mám zážitek z vánočního období, kdy jsme v předvánočním shonu nakupovali v hypermarketu. Znáte to…únava je veliká, uklizeno není nikdy dost dobře (aby to mamince stačilo) a co čert nechtěl, tak na nákupech potkáte rodinné známé. „Teta“ na mě kouká a pak z ní tak opatrně vyletí: „Nejsi ty chudokrevná?!“. Co je tohle za otázku? Před Štědrým dnem, kdy spíme málo, makáme hodně a pro uvolnění atmosféry si s Lukášem dáváme oblíbený „raketový urychlovač“ (svařené víno s rumem a koření)?! Prostě naší „tetu“ vyděsily mé výrazně modrofialové kruhy pod očima, které na fotkách nejsou moc vidět (foťák byl dnes shovívavý). A já vám ukážu další velmi kvalitní fotky, jak ta rekonstrukce obličeje vypadá ;)

Použila jsem černou kajalovou tužku, bílou kajalovou tužku, DD1 (Ice Pink), DD89 (Oyster Grey), stříbrné glitrové linky, řasenku, korektor ic3

bez make-upu

krok0

pouze s make-upem

krok1

stíny

krok2

s linkou a řasenkou

krok3

HOTOVO!

krok4

krok5

posted in Líčení by Bára

8 Comments to "Rekonstrukce"

  1. hanysek wrote:

    Hele Baruš, já tomu nerozumím, vypadá to dobře :-)
    Na obočí tam tež něco patláš? To vypadá, tak jinak na té poslední fotce…né že bych si to tež aplikoval..jenom to ti to tady chci trochu rozvířit :-)

  2. Helen wrote:

    Taky mi to obočí připadne jako dokreslené – každopádně hezky.

  3. Bára wrote:

    No jasně :) Jste oba vnímaví, to obočí je zvýrazněné…jinak by nebylo moc vidět přes make-up a pudr.

    A děkuji za komentáře! Mě to hrozně těší, že sem chodíte ;)

  4. Helen wrote:

    Báro, měla bych prosbu. Už delší dobu koukám na Face & Body Shimmer Powder v odstínu Light Tan Sparkle. Nebyl by možný udělat nějaký „swatchek“? Mám Pinky Golden Sparkle a ten je úžasný.

  5. Bára wrote:

    Helen, Light Tan Sparkle? To nebude problém :) Je to můj favorit v těchto pudřících ;) Takže v dohledné době se o něco pokusím!

  6. Helen wrote:

    Báro, moc díky a těším se!

  7. viennettka wrote:

    Moc hezké! A musím pochválit kvalitu tvých fotek, máš to krásně ostré, hezky se na to kouká :-)

  8. lily wrote:

    Musím říct ,že je to moc krásné a líbí se mi ukázky líčení a všechno jen mě napadlo,že by jsi sem mohla dát nějaké příspěvky s těma glitrovýma nebo metalickýma linkama,nějaké barevné. Aj bych si nějakou koupila,ale nedokáži si to vůbec přestavit. V drogeriích nic takového neprodávají takže by mně to docela zajímalo :) .

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.