Elegantní černá

Černý lak na nehty. Spousta žen a dam to nemá rádo, ale myslím, že to může vypadat i velice hezky a vkusně. Stačí lak přetřít ještě vrstvou glitrového laku a je to. Nebo třeba jen špičky! Prostě upravené nehty s černým přizdobeným lakem -> jednoznačně ANO!

Tento lak byl pro mě zvláštní. Je totiž „jelly“ nebo-li želé a to mě překvapilo. Jedna vrstva prosvítá a doporučuji vrstvy dvě. Ale výhodu vidím v tom, že se do něj snad budou dát namíchat glitry, které ve výsledku budou z laku vykukovat. (Nenašla jsem korekční odlakovací tužku, takže tak ;) ) Zatím trošku bojuji s tvarem svých nehtů. Hledám ten správný a slušivý :)

np47_1

np47_2

np47_3

Na závěr si dovolím vzpomínku. Různě vám odhaluji své soukromí a už jsem přiznala, že jsem čoklomil. Míša byla fena plemene leonberger. Vlastním jménem Brenda Zlatá Galaxie a měla skutečně zlaté srdce, plné lásky. Bohužel, zřejmě bylo té lásky už příliš a její srdce se 17.6. 2010 definitivně zastavilo. Byla výjimečná v mnoha směrech – složila canisterapeutické zkoušky a 5 let rozdávala radost dětem (integrovaným žákům, žákům speciální třídy atd.), měla neskutečně chlupaté bříško i tam, kde chlupy moc nerostou :D a hrozně se bála bouřky. Věnovala mi 9 let svého života. Byla krásná a dokonalá!, pořád veselá jako štěně :) Odešla rychle a už se nevrátí, ale krásné vzpomínky mi zůstanou ;) (Měly jsme štěstí, že různé choroby a zdravotní obtíže se nám vyhýbaly.)

Misa

Do foťáku vždy vesele :D

Misa2

Dětská paralympiáda Havířov – náš caniskoutek, takhle byla šťastná (mezi lidma)

Paralympiadni

Psím čumákům (a nejen jim) pac a pusu!

posted in Nehty by Bára

5 Comments to "Elegantní černá"

  1. hanysek wrote:

    Upřímnou soustrast Baru, nechce se mi věřit, že už tam na mě Brenda nebude štěkat :-\ Bude další předpokládám?

  2. nuf wrote:

    Upřímnou soustrast. Pláču u počítače, máš to moc pěkně napsané. Jedna z našich psích ozdob má 12 let a doufám, že ještě vydrží.

  3. Bára wrote:

    Hanýsku, já už dalšího nezařizuji, nechávám to na ostatních ;)

    Ňufí, rozplakat jsem nikoho nechtěla, ale když už se stalo, tak plakej zvesela. Míšin odchod mě zaskočil, protože byla zdravá, ale aspoň netrpěla a to je dobře :) Tvým psím čumáčkům přeji ještě spoustu let! ;) A děkuji…

  4. Yarisse wrote:

    Černá je krásná.

    A Míša byla úžasný pejsek. Zůstane vám na ni plno nádherných vzpomínek.

  5. evie wrote:

    aj my sme mali leobergera, bohuzial mal rakovinu v prednej packe, dokazal na nej chodit az to mal tak zoslabnute, ze sa mu to zlomila a to bol koneic, museli sme ho dat utratit…ale su to perfetkny psy:)!taky mackovia!:)

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.