Už je červenec

No, už…jdu trochu s křížkem po funuse, protože je už skoro polovina měsíce pryč! Ale tak počasí nám vychází, co?! :D Vedro na padnutí, všichni u vody ;) Jak jste si užili to prodloužené volno? (Díky za něj věrozvěstům a Janu Husovi.)

S Lukášem jsme volno trávili s rodinou kousek za Brnem. Bylo to příjemné a jako vždy hektické. O zábavu se staraly především neteře (3,5 roku ta starší a skoro 8 měsíců ta mladší) :) Musím se pochlubit historkou z doby těsně před návratem do Brna. Starší neteř zahlídla přes okno projíždějící koníky. A ona koně prostě miluje! Potřebovala je nutně vidět. Tak jsme ji vzali ke koním ustájeným, prohlíželi jsme si je přes plot a pak jsme to vzali k malému rybníčku s všemožnýma kačenama. Neteř spokojená, zamířili jsme zpět na chalupu. Naráz z ní vypadlo, že musí vidět ty koníčky, kteří jeli před hodinou okolo a bůhví kde jim byl konec. Tak jsem ji nabídla, že se za něma vydáme, když mi řekne, kam šli. A víte kam podle princezny šli?! No přece na PÍSKOVIŠTĚ!!! I když v celé vesnici žadné není :D Zkusila to ještě na dědečka a pak i na babičku a šla se koupat :P

Teď k tomu líčení. Přidejte si na intenzitě, protože fotky jsou oproti realitě bledé ;) Dokonce jsem vyšla i mezi lidi :D Chtěla jsem to doplnit o bláznivě fialové smetáky, ale tak třeba příště. Použila jsem DD21 (Blue Violet), DD22 (Electric Blue), DD8 (Silver Iridescent), černá tužka, linka a řasenka.

blueviolet1

blueviolet2

blueviolet3

blueviolet4

blueviolet5

Krásný víkend!

posted in Líčení by Bára

3 Comments to "Už je červenec"

  1. Yarisse wrote:

    Dobrá historka :)
    A to líčení je jako vždy super.

  2. viennettka wrote:

    Neteřinka je miláček :-) Líčení je krásné, taky v posledních dnech dost používám modrou, i když její fanda úplně nejsem.

  3. Bára wrote:

    Děkuji! ;)

    Vienettko, i Ondra Hejma ví, že modrá je dobrá :D

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.