Rok

Je to tak… Zrcátko existuje už rok a tak slaví své 1.narozeniny :) Přesně 21.9. 2009 jsme poprvé otevřeli a ukázali první odlesk. Je to pro mě až neuvěřitelné, jak rychle to uteklo. Sama jsem překvapená, že jsem vydržela a snažím se psát. A jsem mile překvapená, že zrcátko otevíráte a koukáte na naše odlesky ;) Jsem ráda za podnětné komentáře, které po sobě necháváte a doufám, že i nadále se budeme těšit vaší přízni! Takže?!

Všechno nejlepší, zrcátko!

Připravila jsem si fotky nového produtku, kterým je Trio očních stínů. Jde o celkem 8 odstínů, které se skládají z barev, co znáte -> jsou to slisované Dazzle Dusty. Kompaktní balení s aplikátorem, který má z jedné strany štěteček a z druhé klasický pěnový aplikátor. Barvy k sobě krásně ladí a troufám si tvrdit, že si vybere každý! A kdyby se nakonec ukázalo, že trio nevyužijete (o čemž pochybuji!), tak to svěřte své malé dceři/neteři/sestře, která vám jistojistě ukáže, jak se s tímto pokladem kouzlí :D (Na fotkách vidíte i 6 odstínů metalických linek.)

tes4

tes3

tes2

tes1

Jak byste zhodnotili rok existence šminkoblogu?

Je pro vás blog užitečný, zajímavý, inspirativní nebo zábavný?

posted in Oči by Bára

5 Comments to "Rok"

  1. Vendula wrote:

    Stále k tomu potřebuju někoho, kdo mě namaluje :)

  2. Yarisse wrote:

    Všechno nej a přeju nám všem, ať se nám tu pořád líbí :)

  3. Tomáš wrote:

    Tak jestli to pocitam dobre, tak jste s Lukim dokazali vytvorit 62 prispevku a s timto komentarem mame celkem 189 komentaru!

    A musim rict, ze je to fakt kraaasny pocin. Ackoliv jsme to rozbehavali jen asi den cisteho casu (coz je na internetovou aplikace hodne malo), tak vysledek je uzasny, diky tobe. Baru, diky!

  4. viennettka wrote:

    Také dodatečně gratuluji k prvním narozeninám! A blog je pro mě užitečný, zajímavý, inspirativní i zábavný :-D Chodím sem prostě ráda :-)
    P.S.: Pěkně prosím nebyly by detailnější fotky těch trio stínů?

  5. Bára wrote:

    Viennettko, o detailnější fotky se pokusíme ;)

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.