Prstýnek

Začnu výmluvama a vysvětlováním. Líčení tady není proto, že se léčím z nějaké nemoci, co jsem si asi sama uhnala. Prostě přeceníte sebe, své síly, tukovou vrstvu a podceníte počasí a spol. Takže oči vypadají nehezky. Nehty neuvidíte, protože jsou olámané a „každý pes, jiná ves“. Ale já se o nehty vážně starám! Pořídila jsem si vitamíny (takové to vapník, zinek, něco, něco = krásnější, chytřejší, zdravější a s prázdnou peněženkou), které poctivě zobu. Zobu asi 2 týdny?! Prozatimní výsledek je, že na nohou mi rostou koňské žíně, mám knír viditelný z kilometru, na hlavě plešku, nehty na nohou jako orlí pařáty a nehty na rukou měkké, třepivé a o ničem! Musím uznat, že za ty peníze se to vyplatí :D Vypadám jako pravěká žena! Už jen zahodit deodorant, neplatit účet za vodu a je to ;)

Je víkend, večer a chytají mě roupy. No, napadlo mě, že z věcí, které jsem před časem používala na nehtovou modeláž, bych mohla ještě něco upotřebit. Rozhodla jsem se, že zkusím vyrobit prstýnek. Nebo rovnou dva a asi to není konečné číslo :) Baví mě to! Používám většinou čirý materiál (gel, akryl), který pak nalakuju nějakým lakem a nazdobím. Na ukázku mám bílý výrobek, který jsem lakovala lakem Matt White a na to 2 vrstvy Lavender Hexograms. Původně to mělo být ještě orazítkováno, ale mužský hlas poradil, že to stačí ;) (Na fotkách uvidíte trochu z mých štětců a modrého kamaráda, který vznikl současně s bílým.)

prstynek1

prstynek2

prstynek3

Taky vás občas chytne kreativní nálada? Co tvoříte vy?

posted in Nehty, Ostatní by Bára

5 Comments to "Prstýnek"

  1. Mína wrote:

    To docela koukám, co se dá všechno vyrobit z pomůcek na modeláž. Libí se mi oba, jsi šikulka!!!

  2. Yarisse wrote:

    Šikovná jsi, moc. Mně by taky nenapadlo, že to jde.

    A teda ta pasáž o vitamínech je super, i slzička ukápla. Jen doufám, že jsi alespoň maličko přeháněla ;)

  3. viennettka wrote:

    Ale šikovná pravěká žena! Vůbec nerozumím tomu, jak je ten prstýnek udělaný (chápu jen ten lak navrchu :-D ), ale obdivuju tě velmi!

  4. An wrote:

    Ten prstýnek jsem viděla na Omlazení :) ))) Jinak pokud mě chytne kreativní nálada, tak si zdobím nehty, ale většinou to hned i sundám :D

  5. Bára wrote:

    Yarisse, možná mi neroustou ty žíně, ale zbytek by i seděl :D

    Děkuji vám všem za reakce! ;)

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.