Večeře

Ne, nebude to o Poslední večeři Páně. Ale o večeři to bude. Nejkrásnější seňority, pokud máte doma muže jižanského typu (tj. kopii Antonia Banderase s móresy Dona Juana), milujete olivy ze Sevilly, kupujete oblíbené víno z Malagy, pijete džus z pomerančů z Valencie, po večerech tančíte tango/bolero nebo flamenco v rytmu kastanět, rozbuší se vám srdce při poslechu Enriqua Iglesiase, máte slabost pro Dalího surrealistická díla, shlédli jste nějaký film Pedra Almodóvara a zásadně odmítáte Corridu, ale do Španělska se zítra nechystáte, tak neplačte ;) V Penélope Cruz z filmu Women on Top se nezměníte, ale okouzlující zážitek v rytmu španělské kuchyně vám dopřeje restaurace Paladeo v Brně! Vstřícná, pozorná a profesionální obsluha, příjemné prostředí, přiměřené ceny a několik nečekaných „drobností“ v průběhu večera ve vás zanechají silný dojem :) Téměř 5 hodin v tomto podniku uběhlo jako voda. A pokud se do Paladea vydáte, tak si jako dezert a ohromující tečku objednejte teplý čokoládový dortík s wasabi zmrzlinou. Recept sice nedostanete (ano, zkusili jsme to :D ), ale rozhodně budete spokojeně vrnět ještě 3 dny!

Na výpravu do „španělské“ jsem se snažila být střídmá :) Navíc máme čerstvě zboží a já musela hned vyzkoušet novinky. Otestovala jsem glitrové oční linky v odstínu Black, které obsahují černé, zelené, modré, oranžové a i jinak barevné jemné glitříky. No, úžasem jsem oněměla! Nehty moc ukazovat nechci, protože je vidět, jak mám „šišaté“ nehtové lůžko, ale co už. Nalakovala jsem Pink Iridescent ve 2 vrstvách a jsem moc spokojená, ale foťák tu krásu nebyl schopný zachytit. Povrch laku je trochu hrubý, ale vrstva nadlaku vše srovná. Fotek je vyjímečně hodně a sluníčka bylo dost málo, takže lépe to opravdu nešlo :( Druhá rozmazaná fotka ukazuje, jak se ta malá zrcátka na oku třpytila :)

Do restaurace jsme zavítali s kamarádkou a jejím společníkem – vodícím psem ve výcviku Klárkou. Klárka se učí dovednostem vodícího psa, aby mohla vodit a vidět za svého nového pánečka. Na stránkách školy pro výcvik vodících psů najdete zajímavé informace, fotky, desatero pro kontakt s vodícím psem a spousty dalšího! Prosím, ztraťte malou chvíli nakouknutím do života ve tmě.

paladeo

paladeo0

Paladeo2

paladeo1

paladeo3

paladeo4

paladeo5

paladeo6

Máte oblíbenou kuchyni nebo restauraci?

Lakujete glitrovými laky? Proč ano/ne?

posted in Líčení, Nehty by Bára

6 Comments to "Večeře"

  1. An wrote:

    Miluji třpytkaté laky. Miluji věci, které se třpytí. Ale taky všeho s mírou že :)

  2. Mína wrote:

    Ty třpytivý linky jsou nádherný, škoda, že si linky neumím namalovat! Ale jinak taky mám ráda všechno, co se třpytí :D akorát u laků mě nebaví to dlouhý odlakovávání. A tenhle lak, co máš na fotkách, je pro mě teď dost nepraktickej, vzhledem k mým žlutým nehtům :D leda jako nadlak.

  3. viennettka wrote:

    Jejda, já asi potřebuju ty linky! A kdybych neměla třpytkatých laků už dost, tak i ten lak… Ale mám stejný problém jako Mína a pár takových sheer třpytkatých mi tu už zahálí, takže radši jejich řady nebudu rozšiřovat :-)

  4. nuf wrote:

    Tak jsme byli v té restauraci – moc a moc děkuji za tip! Jídlo výborné. Ještě nikdy jsem nejedla tak výtečný cheesecake!!! A to já sladké skoro nejím…

  5. Bára wrote:

    An, já Míru neznám, takže já i bez ;)

    Míno, s tímhle se pracuje výborně! Fakt jsem nečekala, že to půjde tak dobře :)

    Viennettko, potřebuješ! Ty linky za to opravdu stojí ;)

    Ňufí, jsem ráda, že se líbilo. Můj čistě subjektivní dojem byl – nadšení!

  6. Yarisse wrote:

    A já trubka byla nadšená recenzí a zapomněla jsem to okomentovat :(
    Vše skvělé! Recenze, líčení, nehty. Mně nejvíc zaujala ta wasabi zmzlina.
    A glitrovými laky nelakuju. Respektive ráda bych, ale ještě jsem nepřišla na způsob, jak je sundat, aniž bych si nepoškrábala nehet, nebo nemusela 10 minut máčet prsty v odlakovači.

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.