Modrá laguna?

Tak nějak bych tu barvu popsala. Jako mořskou modrou klidnou lagunu, kde na vás koukají barevné rybky, medúzy nežahají, mluví s váma delfín a tropické ovoce samo padá do klína ;) Zažene veškeré chmury, takže kamarád Pátek nebude nutný! Ta barva je prostě ohromná a ohromující :) Klidně s ní můžete ztroskotat a nebude vám to snad ani líto…

Blue Glitter na fotkách ve 2 vrstvách. Schne poměrně rychle a povrch zůstává lehce hrubý. To spraví vrstva nadlaku nebo průhledného laku. Fotky tolik neodpovídají :( Barva je mnohem jasnější, zářivější a celkově hezčí. Ovšem teď nejsou na focení ty nejlepší podmínky, tak třeba to ještě v budoucnu přefotím. Nejvíce odpovídá první fotka.

blue_glitter1

Blue_glitter2

Blue_glitter3

Zářivě modrá na nehtech…jak to máte vy?

posted in Nehty by Bára

7 Comments to "Modrá laguna?"

  1. sonidlo wrote:

    Zářivě modrou na nehtech já můžu!

  2. Mína wrote:

    Vypadá nádherně a sluší ti!

  3. An wrote:

    Ó…. Nemůžu se vynadívat. Je krásná. :)

  4. Bára wrote:

    Už čtvrtý den drží jako přikovaný a nechce se nikde ulopnout :) To je samozřejmě super, ale už by se mohl někde načnout, abych měla důvod odlakovat a zkusit zase něco jiného ;)

  5. An wrote:

    To zní slibně! Kolik, že to máš vrstev? :)

  6. Bára wrote:

    An, aktuálně je to myslím 5 vrstev (podlak, 2x lak, 2x nadlak) a nechce to samo slézt?! Možná je to tím, že jsem poprvé opravdu pečlivě přelakovala i hranu nehtu (snad mi rozumíš), protože předtím jsem to trošku (úplně) flákala :D

  7. viennettka wrote:

    Dobře, dobře, píšu si ho na seznam, protože vypadá jako Nubar Sky Sparkle, který se mi barevně moc líbí, ale pěkně blbě kryl, dvě zní jako pohádka!

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.