Gold Glitter

Vánoce už byly, ale to neznamená, že se nemůžeme chystat na ty příští nebo-li letošní. Né zcela dávno jsem fotila stříbrný lak a v duchu si říkala, že zlatý by určitě neměl chybět. A když jsem se tentokrát nemohla rozhodnout, který vyberu, tak jsem došla k závěru, že to bude chtít nějaký, co velmi rychle uschne a nebudou na něm vidět otlaky od peřiny :D (Lakuju zásadně v noci! Neexistuje totiž nesmyslnější čas pro nehty.)

Gold glitter se mi lakoval dobře, protože ty glitrové se vůbec nějak dobře lakují, drží tam kde chci a s přetahy to není tak tragické. Glitry jsou jemné, takže povrch nezůstává až tak hrubý a stačí i tenčí vrstva nadlaku. Zkoušela jsem různé verze přizdobení, protože se mi poslední dobou hodně líbí kombinace 2 laků a geometrických vzorů. Tohle vyřešila lepící páska. Bohužel to není dokonalé :( Ale jsem ve fázi zkoušení. Ovšem kombinace zlaté a černé se snad nedá odolat, co? Nakonec mě asi nejvíc nadchla varianta černý podklad+vrstva glitrů nebo pak jen čistě zlatá. A abych nezapomněla…musím vyzdvihnout fakt, že spolu s těmi zlatými v lahvičce plave ještě pár zelených třpyteček, které tomu dodávají šmrnc. Není jich tam nijak moc, ale určitě si jich všimnete. Nevím, jestli to není náhoda, že se třeba omylem přimíchaly do této série, ale doufám, že ne. Je to s něma totiž hezčejší ;)

gold_glitter1

gold_glitter2

Vidíte ty zelené záblesky v lahvičce? To jsou ty krásné třpytečky! Na nehtech jsou vidět taky, ale já jsem nešikovně fotila :(

gold_glitter3

A takto to vypadá, když přijde zboží a já ho vybalím :) Pak jsou plné šuplíčky, které čekají na zákazníky… Je toho samozřejmě víc, ale všechno jsem nefotila.

Stock1

Stock2

Stock4

(rtěnky jsou neposedné, stačí neuvážené rychlejší otevření a sesypou se :( )

Stock5

Stock6

Krásný víkend všem!

posted in Nehty, Ostatní by Bára

4 Comments to "Gold Glitter"

  1. Yarisse wrote:

    Ten lak se mi nelíbí, ale ta nadílka moc :D Nemáš někdy nutkání si to všechno nechat?

  2. Mína wrote:

    Lak je vypadá dobře, ale ty šuplíčky… aaachchchch, od rána do večera bych se v tom šťourala :D

  3. Bára wrote:

    Yarisse, v tomto množství bych ty šminky měla na 2 životy minimálně :D Naopak jsem ráda, že se vyprazdňují a já je pak můžu zase naplnit novým čersvým zbožím!

    Míno, já už to mám prošťouráno, takže jsem nadšená, když je to srovnané a hezky přehledné ;)

  4. An wrote:

    Šuplíčky mě zaujaly nejvíce. Nejraději bych se v tom prohrabovala a všechno zkoušela celé dny :) )) :D

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.