Raw Gaia

Raw Gaia je první společností na světě nabízející  tzv. „žijící“ přírodní kosmetiku vyráběnou ručně výhradně z ingrediencí rostlinného původu pěstovaných ekologickým způsobem. Přírodní kosmetika Raw Gaia neobsahuje žádné syntetické látky, přípravky rovněž nejsou testovány na zvířatech.

Naše přírodní přípravky péče o pleť mají výjimečné účinky, neboť obsahují jen ty nejčistší ingredience z lůna matky Země, které pokožku intenzivně hydratují, vyživují a zkrášlují. Jsou tak daleko účinnější než jakýkoliv jiný hydratační přípravek vyrobený ze syntetických látek.

 

Raw Gaia kosmetika netestovaná na zvířatech a vhodná pro vegany.

zdroj: Raw Gaia

Díky speciálnímu výrobnímu procesu za nízkých teplot si všechny ingredience zachovávají svou životní energii, antioxidanty, vitamíny, minerály a esenciální mastné kyseliny, které zvlhčují, hojí a revitalizují všechny typy pokožky.

Společnost Raw Gaia je jednou z nejetičtějších společností na světě. Naše přípravky jsou vyrobené pouze z ingrediencí pěstovaných ekologickým způsobem, neobsahují žádnou chemii nebo látky živočišného původu, nejsou testované na zvířatech. Zavedli jsme rovněž zcela ojedinělý tzv. „etický marketing“, který se staví proti pokroucenému vnímání krásy a stárnutí. Podle nás skutečnou krásu pocítíte díky přírodním produktům, které nabízíme.

Naši zákazníci nám často říkají, že naši přírodní kosmetiku milují pro její vitalizující účinky a absolutní čistotu ingrediencí. Naše přípravky jsou zcela unikátní, mají příjemnou texturu, krásně voní a v neposlední řadě se díky nim bude cítit i vypadat nádherně.

Vyzkoušejte přírodní kosmetiku Raw Gaia a zažijte jedinečnou péči, kterou vám může poskytnout jen něco tak přírodního, živého a čistého jako matka Země sama.

Text byl převzat ze stránek výrobce Raw Gaia.

Jsme rádi, že jsme dostali možnost produtky Raw Gaia nabídnout našim zákazníkům. Vybrali jsme si je proto, jak jsou čisté a jednoduché. Taky pro filozofii/základní principy, které tato značka vyznává (vše 100% přírodní a vhodné pro vegany, netestování na zvířatech, fairtrade,…). Sami jsme o kvalitě přesvědčeni a produkty zkoušíme na sobě ;) Můžete očekávat recenze na produkty, které jsme zkusili.

Raw Gaia kosmetika netestovaná na zvířatech a vhodná pro vegany.

Raw Gaia kosmetika netestovaná na zvířatech a vhodná pro vegany.

posted in Pečující kosmetika by Bára

1 Comment to "Raw Gaia"

  1. Mína wrote:

    Těším se na recenze ;)

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.