Yellow Gold and Sea Blue

Opět se (jako každý rok) rozjíždí plesová sezóna. Je to období krásných šatů/rób, účesů a líčení. Každá dáma to vnímá jinak a já dávám přednost výrazným očím. Rozhodně to ale není jediná možnost, jak se na slavnostní večer nalíčit. Hodně oblíbené jsou kouřové oči, stříbrné stíny, odstíny zlaté a bezpochyby třpytky! (Třpytky jsou jedna z mých slabin!).

Já ukážu 2 nápady, jak bych se šla bavit já. Yellow Gold (fgd10) je zlatá klasika, obsahuje zlaté třpytky a rozhodně moc pěkně na oku zazáří. Kombinovat se dá s černou, šedou, hnědou nebo i fialovou. Ovšem fantazii se meze nekladou, takže se nebojte kombinovat, jak vás napadne. Já jsem to ještě doplnila o černou linku, 1/2 proužku umělých řas a zvýraznila jsem řasenkou.

*Aby třpytky z FGD držely a neopadávaly, tak doporučuji použít jako podklad něco „lepkavého“ jako bázi pod glitry nebo třeba lepidlo, pokud s tím máte dobrou zkušenost.

Yellow Gold

 

Yellow Gold

 

Yellow Gold

 

 

Pokud máte rádi klasiku, ale nebojíte se i něčeho divočejšího, tak pro vás mám barevnou alternativu v modré. Použila jsem na pohyblivé víčko Dazzle Dust z limitované kolekce Gift Box 2010 v odstínu Sea Blue. Barva je nádherná a zářivá, ale glitry v ní opravdu nenajdete. Je tedy na vás, jestli nějaký přidáte či nikoliv. Na první fotce bez třpytek a umělých řas ;)

 

 

 

Přejeme všem mnoho úspěchů v roce 2012 a především zdraví!

posted in Líčení, Oči by Bára

1 Comment to "Yellow Gold and Sea Blue"

  1. Eva wrote:

    Zlaté líčení se mi moc líbí a nebála bych se jít takto nalíčená na ples. Dík za inspiraci.

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.