3x MSM Scrub

Pojďte s námi opět zkusit štěstí! Tentokrát můžete získat úžasný peeling od Raw Gaia s jemnými krystalky MSM („krystalem krásy“). Z minula už znáte formulář, tak si to zopakujeme ;) Výherci budou 3 a každý získá 1x MSM Beauty Scrub 60ml.

 

Raw Gaia
Raw Gaia MSM Scrub

 

 

A teď už jednoduchá pravidla:

  • vyplňte formulář, zúčastnit se může každý jen 1x!
  • pro ČR a SR
  • končíme 14.4.2013

 

Hodně štěstí všem! A nestyďte se napsat i komentář ke giveaway ;)

*Osoby mladší 18let potřebují k účasti souhlas zákonného zástupce. Vyhrazujeme si právo na změnu. Neúplné nebo špatně vyplněné formuláře budou vyřazeny. Výherci budou vybráni na základě odpovědí ve formuláři a případně pomocí random.org.

posted in Giveaway, Pečující kosmetika by Bára

2 Comments to "3x MSM Scrub"

  1. trb wrote:

    se nestydím napsat i komentář.

    no a jsem fakt zvědavá, jestli vyhraji, protože jestli jo, tak to asi bude znamenat, že zrovna tvoje šťastná ruka, random, formulář… atd mě má nějak moc rádo. a že mi přinášíš štěstí!

    jo jinak jsem to tedy vyplnila, že jde o body scrub, zrovna ujíždím na tělových peelinzích, ale on to face scrub… to se možná těším ještě víc, protože miluji msm. víc toho asi takto po ránu nevymyslím.

  2. viennettka wrote:

    Tak asi těžko vyhraju ve dvou GA po sobě, ale zkusit se to musí! Já jsem od Raw Gaia vyzkoušela jen jednu věc a nesedla mi, tak se trochu bojím zkoušet dál, ačkoli je mi značka jako taková celkem sympatická…

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.