3 kroky péče o pleť s Raw Gaia pro letošní zimu

 

Určitě znáte 3 kroky péče o pleť. Staré známé: vyčistit – tonizovat – hydratovat. Pro krásnou pleť, dvakrát denně a nikdy to nešidit. A nenudí vás to někdy? Ani trošku? Co takto vyzkoušet letošní zimu 3 kroky péče o pleť ala Raw Gaia? Že nevíte, jaké to jsou? Je to jednoduché. Stačí na to jít (1) s čokoládou, pak (2) nastříkat a nakonec zakončit (3) olejem.

 

(1) S čokoládou bych chtěla trávit dlouhé zimní noci schovaná pod peřinou. Takový šálek horké čokolády, se smetanou a rozpuštěným marshamallow nebo likérovou pralinkou… no mňam. Škoda, že to jde na tloušťku. Což naštěstí čokoládová maska od Raw Gaia není. Je plná surového kakaa, jílu, kurkumy a amly. Jen to nejlepší pro vaši pleť a navíc to voní jako pravá čokoláda. Co víc bychom měly od své pleťové masky chtít. Ale dostaneme ještě víc, tato maska je plná antioxidantů, detoxikuje pleť, dokonale ji čistí, ale nikdy nevysuší. Stačí jen prášek smíchat s vodou, nanést na pleť, nechat působit dvacet minut a důkladně smýt. Možná bychom vás měli varovat, maska trošku špiní… asi tak jako nadrolená čokoláda. Ale vodou jde krásně smýt, pleť zanechá jemnou, hebkou a tak dokonale čistou.

 

Hot Chocolate (zdroj)

 

(2) Stačí totiž nastříkat a jít. Jednodušší to snad ani být nemůže. Nevěříte? Tak to budete muset vyzkoušet květinový toner s rozprašovačem. Po důkladné čokoočistě si dopřejte malou spršku toneru, obsahuje samé dobré věci. Růže, heřmánek nebo levandule vaši pleť dokonale osvěží, tonizují, vypnou a připraví ji na další péči. Zapomeňte na únavné používání vatových tampónků, raději si zkuste tu lehkou mlhu a delikátní pocit osvěžení s tonerem Raw Gaia.

 

 

(3) A nakonec přidejte olej. Čisté rostlinné oleje patří mezi tradiční prostředky péče o pleť. Dejte jim šanci, panenské oleje totiž prospějí každé pleti. A hlavně v zimě. Pleťové krémy Raw Gaia jsou plné rostlinných olejů a přírodních másel. Meruňkový, jojobový, konopný, šípkový, pupalkový, slunečnicový s heřmánkem a třezalkou. Kakaové máslo pro extra hydrataci a esenciální oleje pro extra péči. Stačí si jenom vybrat podle potřeb své pleti a preferencí svého čumáčku.

 

 

Vytuňte své obvyklé tři kroky péče podle Raw Gaia a uvidíte, že tuto zimu bude vaše pleť vděčná. Za pravidelnou dávku čokolády, za osvěžující živou vodu i za výživný krém.

 

autor: BH

posted in Pečující kosmetika, Tipy, Tvář by Bára

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.