Morgan Taylor v ČR

Laky Morgan Taylor se už nějaký pátek objevují v zahraničních magazínech, webzinech, na blogové scéně a na přehlídkových molech. Je čas je představit a vyzkoušet!

 

 

Morgan Taylor vzniká pod taktovkou profesionálů. Jde o luxusní značku nehtové kosmetiky, která netestuje na zvířatech. Neobsahuje formaldehyd, toluen a DBP.

Za značkou stojí Danny Haile a David Daniel, kteří mají mnohaleté zkušenosti v oblasti péče o ruce a nehty. Své znalosti vložili do obsahu elegantní lahvičky. Barevné spektrum vytvořili tak, aby odstranili veškeré překážky barevného vyjádření. Tvůrčí paleta nezná hranic, od klasiky až po avantgardu, a od jemných až bezpodmínečně velkolepé.

 

 

Lahvička je jednoduchá, ženská a elegantní. Je jako šperk, který doplní vaši sbírku a ozdobí poličku. Laky Morgan Taylor jsou ideální pro vyjádření každé nálady, postoje a osobního stylu.

Vítejte ve světe okouzlující značky nehtové kosmetiky Morgan Taylor!

posted in Nehty by Bára

5 Comments to "Morgan Taylor v ČR"

  1. Mikrosvět by Ellen wrote:

    už se moc těším na naskladnění :-) Bude zajímavé ty nové laky porovnat s ostatními značkami :-)

  2. Dvě Verunky wrote:

    Mně se strašně líbí ty lahvičky! Ale fakt moc, moc. A co jsem zatím viděla nalakováno, tak bych nepohrdla rozhodně žádným odstínem :)
    Verunka

  3. bonescuit wrote:

    Ráda bych se zeptala, jestli se neví, kdy se k nám tyto laky dostanou? Už se moc moc těším :D

  4. bonescuit wrote:

    chtěla bych se zeptat,na kdy plánujete další naskladnění? ráda bych si pořídila odstín under the stars :) ))

  5. Bára wrote:

    Rádi bychom naskladnili koncem července ;) Doporučujeme sledovat náš FB nebo se přihlásit k newsletteru, prostřednictvím kterých informujeme o novinkách a dění :)

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.