Čím potěšit z moješminky.cz?

Vánoce se blíží… To prostě nepopřete! A shánění dárků je podle mě ta nejhorší činnost na světě. Vymýšlení je zábava, ale davy lidí v obchodech?! Ufff. Pokud dárky vyrábíte, jste ti šťastnější z nás, já jsem levá jako šavle. Zvládla bych tak někomu nalakovat nehty, což se bojím, že muži v mém okolí až tolik neocení ;) (I když taťkovi nalakované nehty fakt seknou :D Nj, když si vnoučata poručí, tak prostě drží!)

 

Mám pár tipů, co pořídit na moješminky.cz

1) sada štětců Bdellium Tools potěší každou šminkohraběnku a je jedno, jestli zvolíte Bamboo řadu nebo Studio. Osobně doporučím Mineral 10pcs. set z řady Studio, který je ideálním kompromisem a obsahuje štětce, které bych chtěla mít v základní sadě. Pak Complete 12pcs. set Maestro nebo žlutý Complete 15pcs. set z řady Bambu.

Bdellium Tools

 

2) Lakové maniačky jistojistě potěšíte třpytivými laky Glitterati od Barry M nebo holografickou kolekcí Halo Hues od Color Club

 

3) Dobré jsou dárky, které se dají jíst i mazat na sebe (ne, ani čokoláda, ani šlehačka!). Tohle dokonale splňuje kokosový olej od Raw Gaia. Chuťově je jemný, delikátní a dokonale hladký s jemnou vůní kokosu. Na těle krásně klouže a zanechává provoněnou vláčnou pokožku. Dejte ho pod palačinky, do koupele, na vlasy nebo si s ním užijte masáž ;)

 

4) Hodně laků = hodně radosti -> vybírejte sady laků ;) Luminous s vločkama, Poptastic neonové miniatury, Winter Affair zimní třpytivé, Sweet Dream s fóliema a lepidlem nebo s kamínkama Swarovski podle znamení zvěrokruhu – např. Lev/Leo

 

5) Občas je vybírání těžší, než se mohlo zdát a tady jsou řešením dárkové poukazy – 300kč, 500kč, 1000kč nebo 1500kč

 

Tak šťastnou ruku při vybírání a hlavně žádný stres! Vánoce jsou přece svátky klidu a pohody, no ne?

 

 

posted in Nehty, Pečující kosmetika, Tipy by Bára

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.