Víno

Mám ráda, občas si dopřeji a upřednostňuji bílé od českých vinařů. Podle konce září bych i řekla, že letošní ledové už se zpracovává :D Ale to asi ne…nicméně konec září byl pekelně chladný a já mám už konečně kabátek. Klidně bych mohla být Frrrancouz – pila bych víno, jedla výborné sýry a snad měla i nějaký styl, mlsala bych flambované palačinky, pusinky macarons a suflé, omdlela bych z té neuvěřitelné výšky na Eiffelovce, chodila bych na kávičku a „rozhazovat“ peníze na Champs Elysées atd… Ale to jsem odbočila, aniž bych to plánovala ;) Jako když vjedete do jednosměrky, na kterou navazují jen jednosměrky a motáte se v kruzích (hlavně musíme rotovat! :D ).

Koukneme se zase na nehty, i když nejsou zcela fit. Dělala jsem si p.shine a nehty mám hladké, superlesklé, ale s nějakými bílými čárečkami?! Asi jsem moc tlačila nebo si to neumím udělat (to zní divně) :D Red Wine je nádherná vínově červená krémovka, která se hodí na podzim/zimu. Rozhodně bez hnědých podtónů! Klasicky 2 vrstvy – značka ideál. Barva je těžko k zachycení a fotky bez blesku odpovídají nejvíc. Po lakování je dokonale lesklá a nepotřebuje nadlak. Realitě nejblíž je poslední foto, ale dle mého oka je barva ještě vínovější a hezčí :)

red_wine3

red_wine4

red_wine

Nosíte červenou? Máte raději teplé nebo studené odstíny červené?

posted in Nehty by Bára

6 Comments to "Víno"

  1. sonidlo wrote:

    No to je krása! Nádherné nehtíky a barva!!

  2. Mína wrote:

    Nádherná barva! A já chci taky takhle krásný nehty :)

  3. Bára wrote:

    Děkuji! Ale na živo byl ten lak mnohem hezčí :) Fakt krásná barva.

    sonidlo+Mína: Zrovna vy dvě máte krásné nehty a super blogy! Takže Míno, vážně bys chtěla tyhle nehty a jako bonus bílé ruce? :D

  4. An wrote:

    Moc pěkná barvička a hlavně ten tvar nehtů!! Závist. Jako já bych brala i bílé ruce, kdybych mohla mít takový tvar :D :)

  5. Mína wrote:

    Moje odpověď na Tvoji otázku je jednoznačně Ano!!! :D

  6. Bára wrote:

    Jste neuvěřitelné! :D Moc děkuji, lichotíte mi ;) Už ze své bílé kůže nebudu mít komplexy.

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.