Block Orange

Nevím jak u vás, ale u nás je dnes pěkná zima :( A klasicky zataženo, protože kdo by přece potřeboval sluníčko k životu, že? No, už nám pěkně rostou sazeničky chilli papriček a ty 3, co přežily z loňského roku, se snaží marně už podruhé kvést :D Ale většinou ty květy uschnou ještě před rozevřením. Asi i ta paprička pozná, že ještě nepřišel ten správný čas ukázat se světu v plné parádě.

Zrcátko zažije premiéru mých kulatých nehtů. Bohužel jsou hranaté nepraktické :( Zvláště pro mé měkké nehty to není zrovna ideální tvar. I když se mi líbí nejvíc ;) Nevadí. Chci ten pochmurný chladný den projasnit. Takže se mnou můžete vyhlížet jaro s jarními křiklavými nehtíky ;) Block Orange je sytě oranžová, občas mi přijde lehce do korálova. Konzistence je nepochopitelná. Barva je sice sytá, ale lak je něco jako „jelly“ nebo „sheer“, takže po 2 vrstvách lehounce prosvítá. Fakt zvláštní věc, ale líbí se mi to ♡

Block_orange1

Block_orange2

Block_orange3

(Fotky zase mizerné :( Poslední fotka příliš září, barva odpovídá první fotce ;) )

Těšíte se na jaro? Já moc!

posted in Nehty by Bára

2 Comments to "Block Orange"

  1. Mína wrote:

    Krásná barva! Na jaro se taky moc těším, i když mi zima nevadí, asi proto jsem zase dneska dala růžovou barvičku s třpytkama :)

  2. Yarisse wrote:

    Já oranžovou nemusím, ale tenhle lak se mi moc líbí. Připomíná mi takovou hodně oranžovou marmeládu, mňam!

 
Powered by Wordpress. Design by Bingo - The Web Design Experts.